pembe fasulye fasulyeler için ürünler (61)

Organik Kırmızı Barbunya - Organik Kırmızı Barbunya mı Alınır? | Toptan | VehGroshop | Toplu

Organik Kırmızı Barbunya - Organik Kırmızı Barbunya mı Alınır? | Toptan | VehGroshop | Toplu

Kırmızı böbrek fasulyeleri, böbrek şeklindeki görünümü ve rengi nedeniyle bu ismi almıştır. Kırmızı böbrek fasulyeleri, birçok protein ve lif içerir, ayrıca B vitamini, folik asit, demir ve magnezyum gibi maddeler de barındırır. Kırmızı böbrek fasulyeleri, Hindistan ve Pakistan'ın kuzey bölgelerinin mutfağında önemli bir bileşendir. Burada, kabuklu olarak Rajma şeklinde işlenir. Belki bir kez Rajma chawal tarifini denemek hoş olabilir. Rajma'nın yanı sıra, böbrek fasulyeleri Meksika / ABD'deki Chili con Carne ve ABD'deki Montagskreol ile de tanınmaktadır. Kırmızı böbrek fasulyeleri ayrıca tek başına dökme fasulye olarak da tüketilebilir. Kırmızı Böbrek Fasulyesi ORGANİK VehGro'nun organik kırmızı böbrek fasulyesi, en yüksek kalitede organik sertifikalı bir üründür. Bu sertifika sayesinde, satın aldığınız ürünün insan ve doğa odaklı olarak üretildiğini bilirsiniz.
Ham Organik Kakao Fasulyesi - Ham Organik Kakao Fasulyesi Mi Alınır? | Toptan | VehGroshop | Toplu

Ham Organik Kakao Fasulyesi - Ham Organik Kakao Fasulyesi Mi Alınır? | Toptan | VehGroshop | Toplu

Tarih ve Köken: Kakao (Theobroma), M.Ö. 1000 yılında Meksika'daki Olmekler tarafından hasat edilmiştir. O dönemde, genellikle içeceklerin zenginleştirilmesi için kullanılıyordu. Yıllar içinde Mayalar ve Aztekler bu kullanımı kültürlerine dahil ettiler. Kakao, tören ritüellerinin bir parçası haline geldi ve kakao çekirdekleri para birimi olarak kullanıldı. 16. yüzyılda İspanyollar kakao'yu Avrupa'ya getirdiler. 17. yüzyılın ortalarında popüler bir içecek haline geldi. Kakao ağaçları, Avrupa'nın çeşitli kolonileri aracılığıyla Asya ve Batı Afrika'ya tanıtıldı, çünkü Avrupa'da çikolataya olan talep artıyordu. Kakao çekirdeği, çikolata üretimi için hammadde olarak kullanılır. Bu kakao çekirdekleri, Güney Amerika'nın tropikal iklim bölgelerinden (Ekvador) gelmektedir. Kakao ağacı (Theobroma cacao), Mayalar ve Aztekler için kutsaldır. Kakao çekirdekleri, ağaçtan elle toplanır ve ardından doğal su ile temizlenir.
Çiğ Organik Kakao Fasulyeleri

Çiğ Organik Kakao Fasulyeleri

Tarih ve Kökenler Kakao (Theobroma), M.Ö. 1000 civarında Olmekler tarafından Meksika'da ilk kez hasat edilmiştir. O dönemde, esasen güçlendirici içecekler için kullanılıyordu. Yıllar içinde, Mayalar ve Aztekler bu kullanımı kültürlerine dahil ettiler. Kakao, tören ritüellerinin bir parçası haline geldi ve kakao çekirdekleri bir ödeme aracı oldu. 16. yüzyılda, İspanyollar kakao'yu Avrupa'ya getirdiler. 17. yüzyılın ortalarında, popüler bir içecek haline geldi. Kakao ağaçları, Avrupa'nın çeşitli ülkelerinin kolonileri aracılığıyla Asya ve Batı Afrika'ya tanıtıldı, çünkü Avrupa'da çikolataya olan talep artıyordu. Kakao çekirdeği, çikolata üretiminde kullanılan ham maddedir. Bu kakao çekirdekleri, Güney Amerika'nın tropikal iklimlerinden (Ekvador) gelmektedir. Theobroma cacao ağacı, Mayalar ve Aztekler için kutsaldır. Ağaçtan elde edilen kakao çekirdekleri elle toplanır ve ham çekirdekler daha sonra doğal su ile temizlenir ve en iyi kalite için seçilir. Bu süreç, besin değerinin korunmasını sağlar...
Tam Tonka Fasulyesi - Toptan, İthalat, Özel Etiket, Dropshipping Tam Tonka Fasulyesi | Vehgroshop

Tam Tonka Fasulyesi - Toptan, İthalat, Özel Etiket, Dropshipping Tam Tonka Fasulyesi | Vehgroshop

Tonkabohnen (Dipteryx odorata) Tonkabohnen, bir Tonkabohnen ağacında yetişir ve bu ağaçların taşıdığı meyvelerin tohumlarıdır. Tonkabohnen, ince, siyah, uzun ve buruşuk fasulyelerdir ve kahverengi bir iç kısma sahiptir. Hasat edildikten sonra tohumlar kurutulur ve günde 24 saat boyunca alkol veya romda bekletilir. Romda bekletilen Tonkabohnen, vanilya, badem ve rom tadı verir. Bu da onları tatlılar ve hamur işlerinde mükemmel bir baharat haline getirir. Alkol eklendikten sonra fasulyeler tekrar kurutulur ve bir fermantasyon süreci gerçekleşir. Tonkabohnen, tatlılarda, tatlıları süslemek için (Ganache), karamel şekerlemeleri, dondurma veya pastacılıkta yaygın olarak kullanılan bir malzemedir.
Siyah Fasulye Tam Organik

Siyah Fasulye Tam Organik

Siyah fasulyenin kökeni ve tarihi Siyah fasulye, Meksika mutfağında yaygın olarak kullanılmaktadır. Genellikle normal kahverengi fasulyenin yerini alır. Siyah rengi, etli dokusu ve boyutu (kahverengi fasulyeden daha küçük) ile özel bir görünüm sunar. Tadı mantar gibidir. Sağlıklı özellikler Siyah fasulyeler ve uygulamaları Siyah fasulye, magnezyum, tiamin, folik asit, B vitaminleri, antioksidanlar (antosiyaninler), protein ve lif açısından zengindir. Yüksek protein ve lif içeriği, onu mükemmel bir et alternatifi haline getirir ve karbonhidratları eşit şekilde dağıtma avantajı sunar. Siyah fasulye, vejetaryen yemeklerde, çorbalarda veya kahverengi fasulyenin yerine iyi bir şekilde işlenebilir.
Bütün Tonka Fasulyeleri - Bütün Tonka Fasulyeleri

Bütün Tonka Fasulyeleri - Bütün Tonka Fasulyeleri

Tonkabohnen (Dipteryx odorata) Tonkabohnen, Tonkaboom'da yetişir ve bu ağaçların taşıdığı meyvelerin çekirdekleridir. Tonkabohnen, ince, siyah, uzun ve buruşuk fasulyelerdir; iç kısımları ise kahverengidir. Çekirdekler toplandıktan sonra kurutulur ve bir gün boyunca alkol veya romda bekletilir. Romda bekletilen tonkabohnen, vanilya, badem ve rom tadı verir. Bu da onları tatlılar ve pastacılık için mükemmel bir lezzet verici yapar. Alkol eklendikten sonra fasulyeler tekrar kurutulur ve bir fermantasyon süreci gerçekleşir. Tonkabohnen, tatlıların, tatlıların süslemeleri (ganaj), karamel şekerlemeleri, dondurma veya pastacılık için yaygın olarak kullanılan bir bileşendir.
Organik Kırmızı Barbunya - Organik Kırmızı Barbunya

Organik Kırmızı Barbunya - Organik Kırmızı Barbunya

Kırmızı Barbunya Fasulyesinin Kökeni Kırmızı barbunya fasulyeleri, böbrek şeklindeki yapıları ve renkleri nedeniyle bu ismi almıştır. Kırmızı Barbunya Fasulyesinin Üretim Süreci Kırmızı barbunya fasulyeleri, elle toplanır ve üretim sürecinin 3 farklı aşamasında kalite kontrolünden geçirilir. Kırmızı barbunya fasulyeleri, hasattan hemen sonra kapsamlı bir temizlikten geçirilir. Herhangi bir taş çıkarılır. Ardından fasulyeler boyutlarına göre seçilir ve parlatılır. Kırmızı Barbunya Fasulyesinin Sağlıklı Özellikleri ve Kullanım Alanları Kırmızı barbunya fasulyeleri, protein, vitamin, mineral ve lif açısından zengin oldukları için oldukça besleyicidir. İyi bir et alternatifi oluştururlar ve sporcular arasında da oldukça popülerdirler. Ayrıca, bu kırmızı barbunya fasulyesi uzun süreli enerji sağlar ve tok hissettirir. Kırmızı barbunya fasulyeleri hem sıcak hem de soğuk olarak tüketilebilir. Güveçlerde, taco'larda, salatalarda, çorbalarda veya makarna yemeklerinde kullanabilirsiniz.
Bütün tonka fasulyeleri

Bütün tonka fasulyeleri

Tonka fasulyeleri (Dipteryx odorata) Tonka fasulyeleri, Tonka ağacında yetişir ve bu ağaçların taşıdığı meyvelerin tohumlarıdır. Tonka fasulyeleri dar, siyah, uzun ve buruşuk yapıda olup, kahverengi bir iç kısma sahiptir. Hasat edildikten sonra, tohumlar kurutulur ve günde 24 saat alkol veya romda bekletilir. Romda bekletilen tonka fasulyeleri, vanilya, badem ve rom tadı verir. Bu da onları tatlılar ve hamur işlerinde mükemmel bir baharat haline getirir. Alkol eklendikten sonra, fasulyeler tekrar kurutulur ve bir fermantasyon süreci gerçekleşir. Tonka fasulyeleri, tatlılarda, tatlıların süslenmesinde (ganaj), karamel şekerlemelerinde, dondurma veya pastacılıkta yaygın olarak kullanılan bir bileşendir.
Tam Tonka Fasulyesi Organik - Tam Tonka Fasulyesi Organik Mi Alınır? | Toptan | VehGroshop | Toplu

Tam Tonka Fasulyesi Organik - Tam Tonka Fasulyesi Organik Mi Alınır? | Toptan | VehGroshop | Toplu

Tonkabohnen (Dipteryx odorata): Tonkabohnen, bir Tonkabohnen ağacında yetişir ve bu ağaçların taşıdığı meyvelerin tohumlarıdır. Tonkabohnen, ince, siyah, uzun ve buruşuk fasulyelerdir ve içleri kahverengidir. Hasat edildikten sonra tohumlar kurutulur ve günde 24 saat boyunca alkol veya romda bekletilir. Romda bekletilen Tonkabohnen, vanilya, badem ve rom tadı verir. Bu, onları tatlılar ve hamur işleri için mükemmel bir baharat haline getirir. Alkol eklendikten sonra fasulyeler tekrar kurutulur ve bir fermantasyon süreci gerçekleşir. Tonkabohnen, tatlılarda, tatlıların süslenmesinde (Ganache), karamel şekerlemelerinde, dondurma veya pastacılıkta yaygın bir bileşendir. Yüksek kaliteli Tonkabohnen Tam BİO: VehGro'nun Tam BİO Tonkabohnen'i, en yüksek kalitede organik sertifikalı bir üründür.
Çiğ Organik Kakao Fasulyeleri - Çiğ Organik Kakao Fasulyeleri

Çiğ Organik Kakao Fasulyeleri - Çiğ Organik Kakao Fasulyeleri

Farklı kakao türleri Üç ana kakao türü vardır: Criollo, Forastero ve Trinitario. Criollo Criollo fasulyesi karmaşık ve narin bir profile sahiptir, hafif bir tat ile fındık, karamel, meyve ve tütün gibi ikincil aromalara sahiptir. Tat acı değildir ve oldukça aromatiktir. Bu hoş özelliklerine rağmen, criollo kakao en nadir olanıdır. Bu fasulye genellikle çikolata yapımcıları tarafından tercih edilir ve gurmeler tarafından takdir edilen gerçek kaliteli çikolatalarda kullanılır. Bu fasulye lüks çikolatalarda sıkça kullanılmaktadır. Kakao fasulyeleri kendi başlarına bir süper gıda olarak kabul edilir, çünkü çeşitli antioksidanlar, mineraller ve besin maddeleri içerirler. Kakao fasulyeleri, kırmızı şaraptan daha fazla antioksidan ve yeşil çaydan üç kat daha fazla antioksidan içerir. Bu kakao fasulyeleri, çeşitli çikolata hazırlıklarında, kahvaltılık gevreklerde ek olarak veya atıştırmalık olarak kullanılmak için idealdir.
Organik Kırmızı Barbunya

Organik Kırmızı Barbunya

Kırmızı Barbunya Fasulyesi Kırmızı barbunya fasulyesi, böbrek benzeri şekli ve rengi nedeniyle bu ismi almıştır. Üretim süreci Kırmızı Barbunya Fasulyesi Kırmızı barbunya fasulyeleri, elle toplanır ve üretim sürecinin 3 farklı noktasında kalite kontrolünden geçirilir. Kırmızı barbunya fasulyeleri, hasattan hemen sonra kapsamlı bir temizlikten geçirilir. Herhangi bir taş çıkarılır. Daha sonra, fasulyeler boyutlarına göre seçilir ve parlatılır. Sağlıklı özellikler Kırmızı Barbunya Fasulyesi ve uygulamaları Kırmızı barbunya fasulyeleri, protein, vitamin, mineral ve lif açısından zengin oldukları için oldukça besleyicidir. İyi bir et alternatifi olup, sporcular arasında da oldukça popülerdir. Ayrıca, bu kırmızı barbunya fasulyesi uzun süreli enerji sağlar ve tok hissettirir. Kırmızı barbunya fasulyeleri hem sıcak hem de soğuk olarak tüketilebilir. Onları güveçlerde, taco ile, salatalarda, çorbalarda veya makarna yemeklerinde kullanabilirsiniz.
Tam Siyah Fasulye Organik - Tam Siyah Fasulye Organik Satın Al? | Toptan | VehGroshop | Toplu

Tam Siyah Fasulye Organik - Tam Siyah Fasulye Organik Satın Al? | Toptan | VehGroshop | Toplu

Siyah fasulye, Meksika mutfağında yaygın olarak kullanılmaktadır. Genellikle yaygın kahverengi fasulyenin yerine geçer. Siyah rengi, etli dokusu ve boyutu (kahverengi fasulyeden daha küçük) ile özel bir görünüm sunar. Tadı mantar gibi tanımlanır. Siyah fasulye, magnezyum, tiamin, folik asit, B vitaminleri, antioksidanlar (antosiyaninler), proteinler ve lif açısından zengindir. İçerdiği yüksek protein ve lif sayesinde et yerine kullanılabilir; bunun büyük bir avantajı, karbonhidratların işlenmesinin dengeli bir şekilde gerçekleşmesidir. Tüm bunlar, onu severek tüketen tutkulu sporculara yol açar. Siyah fasulye, vejetaryen yemeklerde, çorbalarda veya kahverengi fasulyenin yerine kullanılabilir. Denemek için siyah fasulyeli lezzetli yemekler arasında 'feijoada', 'platillo moros y christianos' ve 'gallo pinto' bulunmaktadır.
Organik Tonka Fasulyası Bütün

Organik Tonka Fasulyası Bütün

Tonka Fasulyelerinin Kökeni Tonka fasulyeleri (Dipteryx odorata) Tonka ağacında yetişir ve bu ağaçların taşıdığı meyvelerin tohumlarıdır. Tonka fasulyeleri dar, siyah, uzun ve buruşuk fasulyelerdir; içi kahverengidir. Tonka Fasulyeleri Üretim Süreci Tohumlar toplandıktan sonra, bir gün boyunca alkol veya romda bekletilir ve kurutulur. Romda bekletilen tonka fasulyeleri vanilya, badem ve rom tadı verir. Bu da onları tatlılar ve pastacılık için mükemmel bir baharat haline getirir. Alkol eklendikten sonra, fasulyeler tekrar kurutulur ve bir fermantasyon süreci başlar. Tonka Fasulyeleri Uygulamaları Tonka fasulyeleri, tatlıların yaygın bir bileşenidir; tatlıların süslemesi (ganaj), karamel şekeri, dondurma veya pastacılıkta kullanılır.
Tam Siyah Fasulye Organik - Tam Siyah Fasulye Organik

Tam Siyah Fasulye Organik - Tam Siyah Fasulye Organik

Köken ve Tarih Siyah Fasulye Siyah fasulye, Meksika mutfağında sıkça kullanılır. Genellikle normal kahverengi fasulyenin yerini alır. Siyah rengi, etsi dokusu ve boyutu (kahverengi fasulyeden daha küçük) ile dikkat çekici bir görünümü vardır. Lezzeti mantar gibidir. Sağlıklı Özellikler Siyah Fasulye ve Uygulamaları Siyah fasulye, magnezyum, tiamin, folik asit, B vitaminleri, antioksidanlar (antosiyaninler), proteinler ve lif açısından zengindir. İçerdiği yüksek protein ve lif sayesinde mükemmel bir et alternatifi olabilir; büyük avantajı ise karbonhidratların dengeli bir şekilde işlenmesidir. Siyah fasulye, vejetaryen yemeklerde, çorbalarda veya kahverengi fasulyenin yerine iyi bir şekilde kullanılabilir.
Bütün Tonka Fasulyeleri Organik - Bütün Tonka Fasulyeleri Organik

Bütün Tonka Fasulyeleri Organik - Bütün Tonka Fasulyeleri Organik

Tonkabohunların Kökeni Tonkabohunlar (Dipteryx odorata) bir Tonkabohunu ağacında yetişir ve bu ağaçların taşıdığı meyvenin çekirdekleridir. Tonkabohunlar dar, siyah, uzun ve buruşuk fasulyelerdir ve iç kısımları kahverengidir. Tonkabohunların Üretim Süreci Çekirdekler toplandıktan sonra, kurutulur ve bir gün boyunca alkol veya romda bekletilir. Romda bekletilen tonkabohunlar vanilya, badem ve rom tadı verir. Bu da onları tatlılar ve pastacılık için mükemmel bir lezzet verici yapar. Alkol eklendikten sonra, fasulyeler tekrar kurutulur ve bir fermantasyon süreci gerçekleşir. Tonkabohunların Uygulamaları Tonkabohunlar, tatlıların, tatlıların süslemesi (ganaj), karamelli şekerlemeler, dondurma veya pastacılıkta yaygın olarak kullanılan bir bileşendir.
Tam Organik Mung Fasulyesi - Tam Organik Mung Fasulyesi Satın Al? | Toptan | VehGroshop | Toplu

Tam Organik Mung Fasulyesi - Tam Organik Mung Fasulyesi Satın Al? | Toptan | VehGroshop | Toplu

Mung fasulyeleri birçok insan için bilinmeyen bir besindir, ancak binlerce yıldır Hindistan ve Çin'de kullanılmaktadır ve yine de neredeyse herkes onlarla bir şekilde temas etmiştir. Filiz, sonunda bakla (mung fasulyeleriyle dolu) olan bir bitkinin filizlenmesidir. Sadece fasulye filizleri, fasulyelerle temas ettiğiniz yol değildir. Fasulyeden cam erişte gibi gıdalar üretilmektedir. Kolay sindirilebilir ve aynı zamanda çok besleyicidirler. Mung fasulyeleri yüksek protein, lif ve düşük kalori içermektedir. Bu fasulyeler potasyum (kalp ve kan damarları için iyi), folik asit, B vitamini ve mineraller açısından zengindir. VehGro'nun Tam Organik Mung Fasulyeleri, en yüksek kalitede organik sertifikalı bir üründür. Bu sertifika sayesinde, satın aldığınız ürünün insan ve doğaya odaklanarak üretildiğini bilirsiniz.
Tam Organik Mung Fasulyesi - Tam Organik Mung Fasulyesi

Tam Organik Mung Fasulyesi - Tam Organik Mung Fasulyesi

Mung Fasulyesinin Kökeni Mung fasulyeleri birçok insan için bilinmiyor, ancak Hindistan ve Çin'de binlerce yıldır kullanılmakta ve yine de neredeyse herkes bir kez de olsa onlarla temas etmiştir. Mung Fasulyesi Üretim Süreci Fasulye filizi, sonunda bakla (mung fasulyesi ile dolu) haline gelecek bir bitkinin filizidir. Mung fasulyeleri ile temas ettiğiniz tek yol fasulye filizi değildir. Cam erişteler gibi bazı gıdalar da bu fasulyeden yapılmaktadır. Hafif sindirilebilir olmalarının yanı sıra son derece besleyicidirler. Mung Fasulyesinin Sağlıklı Özellikleri Mung fasulyeleri yüksek protein, lif ve az kalori içerir. Bu fasulyeler potasyum (kalp ve damarlar için iyi), folik asit, B vitamini ve mineraller açısından zengindir.
Nohut 7-8 Bütün Organik - Nohut 7-8 Bütün Organik Satın Al? | Toptan | VehGroshop

Nohut 7-8 Bütün Organik - Nohut 7-8 Bütün Organik Satın Al? | Toptan | VehGroshop

Nohut, aynı zamanda Garbanzo fasulyesi olarak da bilinir, muhtemelen ilk kez Mısır'da keşfedilen bir baklagildir. Özellikle Akdeniz bölgesinde oldukça popülerdir ve çeşitli yemeklerde kullanılır. Nohut, birçok protein, lif ve mineral içerir. Hafif tatlı bir lezzete sahiptir. Nohut, humus ve falafelin ana bileşeni olarak bilinir, ancak sıcak bir yemeğe sebze olarak veya bir salatanın temeli olarak da kullanılabilir. Organik Nohut: VehGro'nun Organik Nohut'u, en yüksek kalitede organik sertifikalı bir üründür. Bu sertifika sayesinde, satın aldığınız ürünün insan ve doğaya odaklanarak üretildiğini bilirsiniz. VehGro, sağlıklı ve en yüksek kalitede ürünler sunmayı hedefler. Seçtiğimiz (organik) doğal ürünler, dünyanın farklı bölgelerinden gelmektedir.
Nohut 7-8 bütün organik - Nohut 7-8 bütün organik

Nohut 7-8 bütün organik - Nohut 7-8 bütün organik

Nohutun kökeni ve tarihi Nohut, Garbanzoboon olarak da bilinir. Özellikle Akdeniz bölgesinde oldukça popülerdir ve çeşitli yemeklerde kullanılır. 8000 yıldan fazla bir süredir Anadolu'da yetiştirilen bir baklagildir. Bu nedenle, humus, falafel, cips ve patates gibi nohut unu ile yapılan birçok Anadolu yemeği bulunmaktadır. Günümüzde Türkiye'de hala çok sayıda nohut yetiştirilmektedir, ancak dünya üretiminin %70'i artık Hindistan'ın elindedir. Nohut yetiştiriciliği Nohutlar, baklaların çatladığı zaman toplanır ve ardından kurutulmak üzere bırakılır. Yağmur riski varsa, nohutlar kurutma işlemini tamamlamak için havalandırılan bir alana alınır. Nohutun sağlıklı özellikleri ve uygulamaları Nohut, yüksek protein, lif ve mineral içeriğine sahiptir ve diğer baklagillerden daha az gaz yapar. Hafif tatlı bir lezzete sahiptir. Nohut...
Tam Organik Nohut

Tam Organik Nohut

Nohutun kökeni ve tarihi Nohut, garbanzo fasulyesi olarak da bilinir. Nohut, özellikle Akdeniz çevresinde oldukça popülerdir ve çeşitli yemeklerde kullanılır. Anadolu mutfağında humus, falafel, cips ve diğer birçok yemek nohuttan yapılabilir. Bugün Türkiye'de hala birçok nohut yetiştirilmektedir, ancak dünya üretiminin %70'i Hindistan'ın elindedir. Nohut yetiştiriciliği Nohutlar, kapsülleri çatladığında toplanır ve kuruması için serilir. Yağmur yağma ihtimali varsa, nohudun kuruma sürecini tamamlaması için havalandırılan bir odaya alınır. Sağlıklı özellikler Nohut ve kullanımları Nohut, yüksek protein, lif ve mineral içeriğine sahiptir ve diğer fasulyelere göre daha az gaz yapar. Hafif tatlı bir lezzete sahiptir. Nohut, humus ve falafelin ana bileşeni olarak bilinir, ancak sıcak bir yemekle sebze olarak veya salatada bir temel olarak da kullanılabilir. Hindistan'da genellikle köri içinde kullanılır.
Beyaz Organik Tapiyoka Unu

Beyaz Organik Tapiyoka Unu

Kassava'nın Kökeni ve Tarihi Kassava veya manyok, Manihot esculenta'nın yenilebilir yumrularıdır ve odunsu bir çok yıllık çalıdır. Kassava, Afrika ve Güney Amerika'da yaygın olarak tüketilmektedir. Bu bitki Brezilya'da ortaya çıkmıştır. Şu anda yetiştirilen tüm bitkiler, kültür çeşitleridir. Kassava, çok fakir topraklarda yetişebilir ve kuru dönemlere de dayanıklıdır. Ayrıca, bitki çekirgelerin istilasına karşı da dirençlidir. Arkeolojik buluntular, yumruları kazımak için kullanılan aletlerin varlığı, kassavanın M.Ö. 3000 yıllarında Brezilya ve Venezuela'da yetiştirildiğini göstermektedir. Kassava Unu Üretim Süreci Kassava unu, kassava köklerinin ezilmesi, preslenmesi ve kurutulmasıyla elde edilen, lif ve nişasta açısından zengin ince taneli dehidre bir tozdur. Kassava Unu Kullanımı Kassava unu, glütensiz tarifler yapmak için çok faydalıdır. Ayrıca, kassava unu ekmek benzeri bir sonuç elde etmek için fırıncılıkta da kullanışlıdır. Hem tatlı hem de tuzlu yemekler için, örneğin bisküvi, pizza hamuru veya krep gibi, kullanılabilir.
Organik Nohut Unu

Organik Nohut Unu

Nohut nedir? Nohut, garbanzo fasulyesi olarak da bilinir. Nohut, özellikle Akdeniz çevresinde oldukça popülerdir ve çeşitli yemeklerde kullanılır. 8,000 yıldan fazla bir süredir Anadolu'da yetiştirilen bir baklagildir. Nohut unu ile humus, falafel, cips ve diğer birçok Anadolu yemeği yapılabilir. Bugün, Türkiye'de hala birçok nohut yetiştirilmektedir, ancak dünya üretiminin %70'i artık Hindistan'ın elindedir. Nohut ne kadar sağlıklıdır? Nohut, protein, lif ve mineraller açısından zengindir ve diğer fasulyelere göre daha az gaz yapar. Nohut, yüksek lif içeriği sayesinde hem tok hissettirir hem de sindirimi teşvik eder. Lif miktarı nedeniyle, nohut kolesterolü de düşürebilir. Nohut ayrıca E vitamini içerir. E vitamini, hücre koruyucu bir işlevi vardır ve doğal bir yaşlanma karşıtı ajan olarak bilinir. Nohut unuyla ne yapabilirsiniz? Protein ve lif içeriği nedeniyle,…
Organik Tapiyoka Nişastası

Organik Tapiyoka Nişastası

Tapioka nereden geliyor? Tapioka, tatsız ve nişasta açısından zengin bir bileşendir ve Maniok bitkisinin (Kassava bitkisi, Yuca bitkisi) kökünden elde edilir. Bu bitki 2 ile 5 metre arasında boylanabilen bir çalıdır. Bitki aslen Güney Amerika'dan gelmektedir, ancak Avrupa'dan gelen kaşifler tarafından tüm dünyaya yayılmıştır. Günümüzde bu bitki esas olarak Brezilya, Tayland, Endonezya, Zaire ve Nijerya'da yetiştirilmektedir. Tapioka uygulamaları Tapioka unu, gıda (çorbalar ve soslar), ilaçlar (tabletler) ve hayvan yemi gibi alanlarda bağlayıcı madde olarak kullanılmakta, ayrıca krupukun önemli bir bileşenidir.
Organik tapioka nişastası

Organik tapioka nişastası

Tapyoka nereden gelir? Tapyoka, tatsız ve nişastalı bir bileşendir ve Maniok bitkisinin (Kassava bitkisi, Yuca bitkisi) kökünden gelir. 2 ile 5 metre arasında boylanabilen bir çalıdır. Bu bitki aslen Güney Amerika'dan gelmektedir, ancak Avrupa kaşifleri tarafından dünya genelinde yayılmıştır. Bugün, bu bitki esas olarak Brezilya, Tayland, Endonezya, Zaire ve Nijerya'da yetiştirilmektedir. Tapyoka uygulamaları Tapyoka unu, gıda (çorbalar ve soslar), ilaç (tabletler) ve hayvan yemi gibi alanlarda kalınlaştırıcı olarak kullanılmakta, ayrıca karides cipslerinin önemli bir bileşenidir.
Organik Beyaz Kasaava Unu

Organik Beyaz Kasaava Unu

Köken ve Tarih Yuca Yuca veya maniok, Manihot esculenta'nın yenilebilir kök yumrusudur, odunsu, çok yıllık bir çalıdır. Yuca, Afrika ve Güney Amerika'da yaygın olarak tüketilmektedir. Bitkinin kökeni Brezilya'dır. Günümüzde yetiştirilen tüm bitkiler kültür çeşitleridir. Yuca, çok fakir topraklarda büyüyebilir (ancak bu durumda verimler nispeten düşük olur) ve kuru dönemlere de iyi dayanıklıdır (genç bitkilerin ekiminden hemen sonra hariç). Ayrıca, bitki çekirge istilalarına karşı da oldukça dayanıklıdır. Arkeolojik buluntular, köklerin kazınmasında kullanılan aletlerin, yucanın Brezilya ve Venezuela'da M.Ö. 3000 yılından beri yetiştirildiğini göstermektedir. Üretim Süreci Yuca Unu Yuca unu, yuca köklerinin ezilmesi, preslenmesi, kurutulması ve sınıflandırılması ile elde edilen, lif ve nişasta açısından zengin, ince taneli dehidre bir tozdur. Kullanım Yuca Unu Yuca unu, ... için oldukça kullanışlıdır.
Tam Organik Mung Fasulyesi

Tam Organik Mung Fasulyesi

Menşei Mung fasulyesi Mung fasulyeleri birçok insan için bilinmemektedir, ancak Hindistan ve Çin'de binlerce yıldır kullanılmaktadır ve neredeyse herkes bir noktada onlarla temas etmiştir. Üretim süreci Mung fasulyesi Fasulye filizleri, sonunda bakla (mung fasulyesi ile dolu) olarak büyüyecek olan bitkinin filizidir. Mung fasulyeleri ile temas ettiğiniz tek yol fasulye filizleri değildir. Cam erişte gibi gıda maddeleri de bu fasulyeden yapılmaktadır. Kolay sindirilebilirler ama aynı zamanda süper besleyicidirler. Sağlıklı özellikleri Mung fasulyesi Mung fasulyeleri yüksek protein, lif ve az kalori içerir. Bu fasulyeler potasyum (kalp ve kan damarları için iyi), folik asit, B vitamini ve mineraller açısından zengindir.
Organik Yulaf Ezmesi

Organik Yulaf Ezmesi

Yulaf ezmesi nedir? Yulaf ezmesi, kurutulmuş ve öğütülmüş yulaflardır. Karbonhidrat açısından zengin olduğu için enerji doludur. Genellikle yem (atlar için) ve lapalar, ekmek, kekler, müsli ve granola için hammadde olarak yaygın bir şekilde kullanılır. Yulaf ezmesi nasıl yapılır? Yulaf ezmesi yapmak için tam tahıl kullanılır. Yani, tahılın nişasta kısmı değil, kepek ve filiz de dahil olmak üzere tamamı kullanılır. Bu nedenle yulaf ezmesi her zaman tam tahıldır. Yulaf ezmesinin sağlıklı özellikleri Yulaf ezmesi birçok karbonhidrat içerir ve bu nedenle sporcular için iyi bir enerji kaynağıdır. Yulaf ayrıca bol miktarda manganez içerir. Yulaf, kolesterol düşürücü etkisi ile bilinir. Son olarak, yulaf, protein içeren tek bilinen tahıl türüdür. Bu Avenalin protein kalitesi, soya ile karşılaştırılabilir.
Organik Yulaf Unu - Organik Yulaf Unu Mu Alınır? | Toptan | VehGroshop | Özel Marka

Organik Yulaf Unu - Organik Yulaf Unu Mu Alınır? | Toptan | VehGroshop | Özel Marka

Köken: Organik yulaf unumuz, Finlandiya'da organik olarak yetiştirilen ve hasat edilen yulaflardan başlar. Yulaf unu nedir? Yulaf unu, yulaf tanelerinin un haline getirilmesiyle elde edilir. Yulaf ezmesi ile aynı değildir; yulaf taneleri kesilip düzleştirilir. Yulaf unu, kekler, pankekler, kurabiyeler vb. için mükemmel bir pişirme malzemesidir. Yulaf unu sağlıklıdır Yulaf unu, buğday ununa sağlıklı bir alternatiftir. Birçok önemli vitamin (B vitaminleri), mineral (magnezyum ve demir dahil) ve antioksidan içerir. Yulaf ayrıca yavaş karbonhidratlar içerir, bu da onu kahvaltı için ideal bir bileşen haline getirir. Yavaş karbonhidratlar tükettikten sonra, uzun bir süre boyunca tatmin edici bir hisse sahip olursunuz.
Organik Kinoa Unu - Organik Kinoa Unu Mu Almalı? | Toptan | VehGroshop | Özel Marka

Organik Kinoa Unu - Organik Kinoa Unu Mu Almalı? | Toptan | VehGroshop | Özel Marka

Kinoa (Chenopodium quinoa) VehGro'nun organik kinoa unu, öğütülmüş kinoa tohumlarından yapılmıştır. Tohumlar öğütülmeden önce yıkanır. Bu, birçok farklı yemekte kullanabileceğiniz saf bir kinoa unu sağlar.
Organik Karabuğday Pul

Organik Karabuğday Pul

Kara Buğdayın Kökeni Kara buğday flakeleri, dünya genelinde yetişen bir bitki olan kara buğdaydan (Fagopyrum esculentum) gelir. Kara buğdayın beyazdan pembe renge kadar çiçekleri vardır. Kahvaltıda kullanılabilir, bisküvi yapımına uygundur, birçok karbonhidrat içerir ve sindirimi kolaydır. Kara buğdayın kökeninin Çin'de olduğu düşünülmektedir ve ilk olarak M.Ö. 1000 civarında yetiştirilmeye başlanmıştır. 15. yüzyılda Avrupa da kara buğday ile tanışmıştır. Bu ürün hakkında daha fazla bilgi için lütfen aşağıdaki sayfaya bakın: Makale Kara Buğday Kara Buğday Flakelerinin İşlenmesi Kara buğday bitkisinin kabukları soyulmuş tohumları önce iyi bir şekilde yıkanır ve tepsilere yerleştirilir. Ardından tohumlar, kontrol edilen sıcaklık ve nem altında 24 ila 48 saat boyunca, veya filiz tamamen gelişene kadar filizlenir. Gelişen filizler farklı tepsilere aktarılır ve …